Online catalogus voor snel bestelgemak

Weet u precies welke bouwmaterialen, afbouwmaterialen of gereedschappen uw nodig heeft? Dan is onze productenpagina voor u de online catalogus waar u kunt zien welk assortiment wij voeren. Een telefoontje is genoeg om een bestelling te plaatsen. U kunt deze afhalen in ons magazijn aan de Industrieweg in Renkum. Ook kunt u ervoor kiezen uw bouwmaterialen of afbouwmaterialen bij uw aan huis te laten bezorgen.

Voordelen van Handelsonderneming Wikro Renkum

Groothandel in bouwmaterialen en afbouwmaterialen Wikro Renkum heeft een groot aantal voordelen voor de echte professional. Niet alleen kunnen wij snel uit voorraad leveren. Maar ook hebben wij een zeer uitgebreid assortiment en leveren wij professionele producten. Deze hoge kwaliteit is niet alleen afkomstig van de grote, bekende merken. Maar ook voeren wij onze eigen private labels waar wij bijzonder trots op zijn.

Advies op locatie van onze eigen experts

Vanwege het uitgebreide assortiment dat wij voeren kan de keus voor het juiste artikel soms lastig zijn. Daarom hebben wij dagelijks een team van experts op de weg. Zij komen graag bij u langs om u ter plekke te adviseren welk product het beste bij uw bouwproject past. Als groothandel in bouwmaterialen en afbouwmaterialen leveren wij uitsluitend aan bedrijven. Onze lijnen zijn kort en wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers.

Ons assortiment bouwmaterialen en afbouwmaterialen

Groothandel in bouwmaterialen Wikro Renkum is al meer dan een halve eeuw lang de leverancier van onder anderen:
• P.U. schuimen,
• Kitten
• Lijmen
• Verven,
• Gereedschappen
• Materialen voor de timmerindustrie
• Spuitapparatuur
• Persoonlijke bescherming
• Applicatiewerk
Dit is nog maar een kleine greep uit het brede assortiment dat wij uit onze grote voorraad te leveren hebben.

Oplossingsgericht en deskundig advies

Handelsonderneming Wikro Renkum staat garant voor hoge kwaliteit bouwmaterialen en afbouwmaterialen. Daarbij vinden wij het belangrijk om onze klanten van een deskundig advies te voorzien. Ook klantgerichte oplossingen staan bij ons voorop in ons klantcontact. Daarom zijn wij flexibel en altijd bereid om u te woord te staan. Wij zijn dan ook trots op onze jarenlange klantrelaties. Wilt u meer weten over wat wij uw bedrijf te bieden hebben? Neem dan contact met ons op. Wij komen indien gewenst, snel bij u langs.